Star TV'nin büyük bir heyecanla takip edilen yeni dizisi Yan Oda'nın ilk gösterim tarihi açıklandı! Göz alıcı tanıtım videoları ve etkileyici oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan bu yapım, 6 Mart Çarşamba günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yan Oda'nın Çarşamba akşamları yayınlanacağının duyurulması, diziyi sabırsızlıkla bekleyen hayranlarını heyecanlandırdı. Özellikle Yasak Elma dizisinde sergilediği unutulmaz performansın ardından Şevval Sam'ın televizyon dizilerine dönüş yapması, izleyicileri oldukça şaşırttı.



Caner Cindoruk'un başrolünü üstlendiği Yan Oda dizisi, sektördeki ciddi rekabetin içinde kendine yer bulmaya çalışacak.

Son zamanlarda Kadın, Sadakatsiz ve Maviye Sürgün gibi projelerle hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda geniş bir hayran kitlesine ulaşan Caner Cindoruk, Türk dizilerinin yurtdışında kazandığı büyük başarı sayesinde farklı projelerde boy gösterme fırsatı buldu. Kadın dizisiyle uluslararası alanda tanınan Caner Cindoruk, Sadakatsiz ve özellikle Güney Amerika'da büyük ilgi gören Maviye Sürgün ile yurtdışında da başarısını sürdürdü.



Bir süre ekranlardan uzak kalan ve yeni projeleri merakla beklenen Caner Cindoruk'un Yan Oda ile geri dönüşü, sosyal medyada büyük bir heyecan uyandırdı. Yerli ve yabancı dizi hayranları, bu yeni projeyi büyük bir merakla bekliyor.

Yan Oda'nın yapımcılığını üstlenen Onur Güvenatam'ın elinden çıkan dizinin hikayesi şu şekilde:

Ünlü bir televizyon sunucusu olan Sevgi Ersoy (Şevval Sam), kariyerindeki düşüşün ardından ülkenin tanınmış iş insanlarından Fikret Alabey (Caner Cindoruk) ile beklenmedik bir evlilik yapar. Bu sürpriz evlilik, herkesi şaşırtır. Her ikisi de geçmişte mutsuz evlilikler yaşamış olan Sevgi ve Fikret, artık mutlu bir hayat sürme umudundadır. Ancak bu umutlarına ulaşmaları beklediklerinden daha zor olacaktır.



Fikret ve Sevgi'nin evlenmesi, birbirinden tamamen farklı iki aileyi bir araya getirir. Bu iki zıt ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, beklenenden daha fazla soruna yol açar ve ailelerin tüm fertlerinin hayatını alt üst eder, özellikle de yan odalarda yaşamak zorunda kalan çocukları Taylan (Onur Seyit Yaran) ve Şelale (Derya Pınar Ak) için.

Yalı Çapkını dizisinin başarılı senaristi Mehmet Barış Günger tarafından kaleme alınan ve Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetmenliğini üstlendiği Yan Oda'nın oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, ve diğer değerli isimler yer alıyor.

Büyük bir ilgi ile beklenen Yan Oda, 6 Mart Çarşamba günü Star TV'de izleyicisiyle buluşacak.