Renault, sektöre hızlı bir giriş yapıyor. Yeni SUV modeli Renault Rafale, Renault'un ürün gamını büyüttü. Bu araç toplam 1.100 km'ye kadar sürüş menzili sunuyor ve sürücülere mükemmel bir sürüş keyfi vaat ediyor. Sadece performansı ve sürüş keyfiyle değil, aynı zamanda çevreci özellikleriyle de dikkat çekiyor. Aracın tasarımı ve performans özellikleri bir araya geldiğinde, kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. İşte Renault'un yeni amiral gemisi…

EĞLENCENİN YENİ ADI

Renault'un coupe SUV modeli, Rafale ile otomotiv dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Araç, CMF-CD platformu üzerine inşa edilmiş olup E-Tech hibrit motor seçenekleri sunuyor. Motor seçenekleri arasında 197 bg güç üreten 1.2 litrelik turbo şarjlı motor ile birlikte elektrik motoru, yüksek voltajlı başlatıcı-jeneratör, 2 kWh'lik bir lityum-iyon batarya ve otomatik şanzımanı bulunduruyor.

Rafale, 200 beygir gücüne sahip ve 1.100 km'ye kadar sürüş menziline sahip. Rafale, sürüş keyfini artırırken, çevreye zarar vermeden öncü bir teknoloji sunuyor.

Rafale'in iç mekanında Austral ve Espace modellerinden alınan dijital kokpitin kullanılması bekleniyor. Rafale ayrıca, 48 farklı renk seçeneğine sahip bir ortam aydınlatma sistemi ve 12 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemine sahip olacağı düşünülüyor.

KDV DAHİL 45 BİN EURO

Rafale'in bagaj hacmi 648 litre ve büyük ekranıyla dikkat çekerken çevreye zarar vermeyen yaklaşımları ve yeni teknolojileriyle öne çıkıyor. Fransa'da yüzde 20 KDV'ye tabi olarak satılacak olan aracın fiyatı 45.000 ve 49.000 Euro'dan başlayacak.

Yeni bir teknoloji harikası olan Renault'un amiral gemisi, yüksek performansı ve son teknolojik yenilikleriyle otomotiv dünyasında adından sıkça söz ettirecek.