Trendyol’un birinci ligi Ekibi Eyüpspor’a geçerek Başakşehir’den ayrılan 35 yaşındaki defans oyuncusu Caner Erkin’in yeni takımı belli oldu. Yeni durağı kimseyi şaşırttı. Bu sezon Eyüpspor için gösterdiği performansla ilgi çeken savunma oyuncusu bir dev takıma imza atıyor.

Eyüpspor'da 19 maçta 5 gol 6 asist yapan 35 yaşındaki Caner Erkin’in, sürpriz bir anlaşmaya imza atmak için kolları sıvadığı açıklandı. A Spor’un raporuna göre; Bu sezon Fenerbahçe ile nefes kesen bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 1. Lig takımlarından Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin'i gündemine aldı. Transfer döneminin bitimine az bir süre kala sarı-kırmızılı ekibin, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katma kararı aldığı öne sürüldü.

Eyüpspor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi olan Caner Erkin’in sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli futbolcuyu 1.5 yıllığına kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürüldü. Yıldız savunma oyuncusu Galatasaray'a geri dönmeye hazır olduğu iddia edilirken, kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray 'evet' diyecek. Güncel piyasa değeri 325 bin euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, 2009-2010 sezonunda da Galatasaray formasını terletmiş 30 karşılaşmada görev alırken 3 gol 5 asiste imza atmıştı.